Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van een selectie van first-class woningmakelaars in Europa. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Villa for sale in BREDA

BREDA Ulvenhoutselaan 61 - 4835 MB The Netherlands


Hans Henkes profile image
Hans Henkes
Real estate agent
+31 6 53 14 78 28
hans@popma.nl

Popma makelaars
Noordersingel 102
8917 BD Leeuwarden
NETHERLANDS
+31 58 212 14 80
www.popma.nl
makelaars@popma.nl

Living area
187m2
Plot size
585m2
Bedrooms
2

Description

Wonen in het groen in alle rust met de gezelligheid van de stad heel dichtbij: dat biedt deze moderne lichte villa. Op een geweldige locatie aan natuurgebied het Markdal maar ook op loopafstand van het gezellige Ginnekenmarktje bevindt zich deze villa in perfecte staat. De woning is volledig onder architectuur verbouwd met gebruikmaking van alleen de beste materialen. Alles in dit huis is op maat gemaakt in zowel Nederland als België. De design-trap in de hal is slechts één van de hoogstandjes (heeft in diverse woonbladen gestaan); deze geeft het niveau van architectuur en afwerking aan. Uitzonderlijk is de maatvoering: het huis is groot genoeg om met veel mensen te borrelen, eten en te verblijven, maar biedt eveneens de geborgenheid voor een stel of alleenstaande om heerlijk te wonen. Met haar twee slaapkamers én een fijne werkkamer is het uitermate geschikt om je kinderen of gasten ontvangen én thuis te werken. De tuin heeft een zeer gunstige zonligging: op ieder moment van de dag heb je ergens zon in de prachtige (eveneens onder architectuur aangelegde) tuin. Kortom een luxe huis met optimale privacy op een prachtige plek waar je zó in kunt!

INDELING
BEGANE GROND
ENTREE
De entree bereikt u door de dubbele eikenhouten voordeur. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de diverse vertrekken. Vooraan bevindt zich de meterkast, welke is voorzien van een zeer uitgebreide installatie met meer dan voldoende groepen met aardlekschakelaars. De prachtige massief houten design-trap vormt de verbinding met de eerste verdieping. Naast de garderobe treft u, grenzend aan de hal, de diverse vertrekken.

WOONKAMER
De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en is verdeeld in meerdere ruimtes:
- Televisiehoek, grenzend aan de tuin (met dubbele deuren)
- Het zitkamergedeelte met gashaard en aangrenzend de bibliotheek. Ook deze ruimte staat middels deuren in verbinding met de tuin.

KEUKEN
De woon-/eetkeuken (ca. 5.95 x 5.19 m) is aan de tuinzijde gesitueerd en staat middels dubbele openslaande deuren in verbinding met de tuin en het terras. De keukeninrichting bestaat uit een in Corian uitgevoerd blad met spoelbak, een inductiekookplaat, een geïntegreerde afzuigkap, een combi-oven, een magnetron, een warmhoudlade, een bordenwarmer, een koelkast, een vriezer, een vaatwasmachine en diverse kasten. Daarnaast zijn er een koffiecorner, een wandmeubel en een dressoir geplaatst.

WERKKAMER/STUDEERKAMER
De werkkamer/studeerkamer (ca. 4.02 x 2.49 m) is aan de achterzijde van de woning, direct naast de hal gesitueerd. In een vaste kast is de cv-ketel met boiler geplaatst. Tevens is er een wandmeubel met geïntegreerde wijn/klimaatkast

TOILET
Toiletruimte met wandcloset met inbouwreservoir en een fonteintje, uitgevoerd in graniet.

BIJKEUKEN
De bijkeuken (ca. 1.99 x 2.49 m) met werkblad met rvs spoelbak, een apothekerskast en diverse kasten en laden. Voorts bevinden zich hier de aansluitpunten t.b.v. de wasapparatuur. Aangrenzend is de kelder.
EERSTE VERDIEPING
OVERLOOP
Overloop (met daglichttoetreding middels lichtstraat) en vanwaar toegang tot de diverse vertrekken.

SLAAPKAMER I
De hoofdslaapkamer (ca. 7.40 x 4.87 m) is aan de voorzijde gesitueerd. Vanuit deze kamer (met ruim terras aan de zuidzijde) heeft u prachtig zicht op het Markdal. In deze slaapkamer is tevens een badkamer gerealiseerd.

BADKAMER I
De badkamer is ingericht met o.a. een designligbad en een op maat gemaakt meubel met een granieten wastafel.

BADKAMER II
Gastenbadkamer (ca. 1.73 x 2.21 m) met inloopdouche met wandkraan en een regendouche, een wandcloset met
inbouwreservoir en een granieten wastafel.

SLAAPKAMER II
De logeerkamer (ca. 6.13 x 2.66 m) is aan d e achterzijde gesitueerd. In deze kamer is een prachtige op maat gemaakte garderobekast aanwezig, met o.a. zeer veel hang- en legmogelijkheden en laden. Een luik geeft u toegang tot de bergvliering.
TUIN
De sfeervolle tuin is op het zuidwesten gelegen en biedt optimale privacy. Naast de woning is een oprit gelegen (met een elektrisch bedienbare poort afgesloten van de openbare weg). Deze oprit biedt plaats aan 4 auto's.
Grenzend aan de keuken bevindt zich een terras, aangelegd met klinkers in waalformaat. Rondom het (kunstgras) gazon zijn borders met zeer variërende beplanting, boompjes en heesters aanwezig. Het tweede terras is omringd door beukenhagen en grenst aan de woonkamer. Daarnaast, grenzend aan de bibliotheek treft u nog een terras in zogenaamd "split". In de tuin bevindt zich een houten berging voorzien van elektra. De tuin wordt omringd door
prachtige bomen van de Ulvenhoutselaan.
WAT U VERDER NOG MOET WETEN;
• De kelder (ca. 2.45 x 1.35 m) is voor meerdere doeleinden te gebruiken en heeft een zeer hoog plafond.
• De woning is geheel gemoderniseerd (onder architectuur) en verkeert in een goede staat.
• Er is uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.
• De tuin bevindt zich rondom de woning, deze biedt optimale privacy.
• De hal, werkkamer en de keuken zijn uitgevoerd met donkere plavuizen.
• De begane grond en de eerste verdieping zijn verder voorzien van brede donkere houten vloerdelen.
• De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Features

Transfer of ownership
price
€ 1.450.000 k.k.
Status
beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
N/A
Construction
Kind of house
Villa
Building type
geschakelde woning
Construction period
1975
Energy rating
N/A
Roof type
N/A
Rooms
4
Bedrooms
2
Bathrooms
2
Surface Areas And Volume
Living area
187 m2
Other indoor space
0 m2
Exterior space attached to the building
28 m2
External storage space
7 m2
Volume in cubic meters
700 m3
Plot size
585 m2
Baerz & Co Property Brochure

Brochure

Download
or

Information / Viewing request

Videos

Photos