Ons kantoor is lid van Baerz & Co luxury homes; een Nederlands platform dat exclusieve woningmakelaars met elkaar verbindt. Voor meer informatie over ons landelijke aanbod en dienstverlening kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Maisonnette for sale in DELFT

DELFT Van Leeuwenhoekpark 15 B - 2611 DW The Netherlands


Hans Henkes profile image
Hans Henkes
Real estate agent
+31 6 53 14 78 28
hans@popma.nl

Popma makelaars
Noordersingel 102
8917 BD Leeuwarden
NETHERLANDS
+31 58 212 14 80
www.popma.nl
makelaars@popma.nl

Living area
156m2
Plot size
N/A
Bedrooms
3

Description

In Nieuw Delft gelegen bijzonder en energiezuinig appartement verdeeld over twee lagen op de begane grond (souterrain) en eerste verdieping. Het appartement heeft een fraaie vide, een mooie buitenruimte met volop privacy en een eigen parkeerplaats en stenen berging.

Het Kruikhuis is een kleinschalig luxe appartementencomplex dat is gesitueerd in de Spoorzone Delft die met de herinrichting is omgedoopt tot Nieuw Delft. Je woont hier comfortabel en energiezuinig (A+++) op steenworp afstand van de gezellige binnenstad van Delft en met alle voorzieningen op loopafstand! Het station van Delft bevindt zich met name heel prettig op twee minuten lopen.

De omgeving is nog in ontwikkeling en er zijn nog bouwactiviteiten gaande. Aan de voorzijde is in kwartaal twee in 2023 de aanleg van het van Leeuwenhoekpark gepland.

De indeling is als volgt:

Begane grond:

Entree via de fraaie, royale toegangshal.

Entree appartement met een korte trap naar de woonkamer. Deze is boven het straatniveau gelegen en biedt daardoor fraai uitzicht aan de voorzijde op wat nu nog een tijdelijke parkeergelegenheid is, maar in de toekomst kijk je vanuit je woonkamer mooi uit op het Van Leeuwenhoekpark.

De woonkamer (8.22x6.03m) is ingedeeld met een interne houten scheidingswand die eventueel ook eenvoudig weer kan worden verwijderd. Tussenhal met badkamer aan de ene - en de toiletruimte aan de andere zijde. Lichte slaapkamer (3.01x6.03m) die bij de huidige eigenaren in gebruik is als study.

Je kijkt hier via de vide op de lager gelegen keuken, maar ook naar buiten richting je eigen stadstuin.

Via de korte trap en ontvangsthal is er toegang tot de woonkeuken van meer dan 30 m2. Deze is gesitueerd aan de tuinzijde. De luxe keuken is voorzien van Siemens inbouwapparatuur. Het huidige aanrechtblad is tijdelijk. De koper van het appartement kan hier naar eigen inzicht en smaak een blad laten plaatsen.

De woonkeuken is bijzonder licht en heeft dubbelhoge ramen en een brede schuifpui naar de stadstuin van 33 m2.

Achter de berging bevindt zich een eigen parkeerplaats met voorbereidingen voor een oplaadpaal voor je elektrische auto.

Aan de voorzijde bevinden zich nog twee slaapkamers. Er is hier ook een tweede luxe badkamer met inloopdouche en badkamermeubel. Aparte tweede toiletruimte. Praktische inpandige berging in gebruik als wasruimte met tevens opstelplaats van de duurzame verwarmingsinstallatie. Er is een bodemwarmtepomp, en WTW ventilatie-systeem.

Bijzonder/kenmerken:
- Uitstekende staat van onderhoud;
- Bouwjaar 2022;
- Actieve goed functionerende recent opgerichte VvE.
- Maandelijkse bijdrage is € 201,46
- Energielabel A+++
- Vloerverwarming gehele appartement;
- Warmtepomp ten behoeve van warmte en warmwater.

Vraagprijs € 895.000,-- inclusief de parkeerplaats

Oplevering In overleg

Features

Transfer of ownership
price
€ 895.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
maisonnette
Construction period
2022
Roof type
plat dak
Bedrooms
3
Surface Areas And Volume
Living area
156 m2
Exterior space attached to the building
34 m2
Volume in cubic meters
318 m3
 

Information / Viewing request

Videos

Photos