Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van een selectie van first-class woningmakelaars in Europa. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Villa for sale in MUIDEN

MUIDEN Barn House 0 ong - 1398 JM


Hans Henkes profile image
Hans Henkes
Real estate agent
+31 6 53 14 78 28
hans@popma.nl

Popma makelaars
Noordersingel 102
8917 BD Leeuwarden

+31 58 212 14 80
www.popma.nl
makelaars@popma.nl

Living area
213m2
Plot size
684m2
Bedrooms
4

Description

Bouwnummer DEi 2.23 in De Krijgsman Muiden

Deze Modern Barn Style House, is een luxe stadsboerderij zoals niet eerder vertoond, prachtig gelegen tussen boardwalks, water en authentiek groen. De vrijstaande villa heeft een woonoppervlakte van ca. 213 m2 en is voorzien van vier ruime slaapkamers, een heerlijke tuin en een eigen aanlegplaats voor een sloep.

De villa is gelegen op een zeer ruim perceel van 684 m2 , ontworpen door Hoogeveen Architecten en is werkelijk een plaatje voor het oog. Het exterieur is bijzonder: high-end, met een warme uitstraling. De gedeeltelijk zwart houten gevel -met duurzame gevelbekleding van het merk Falcon Wood- is van hoge kwaliteit en wordt vergezeld door rood/bruin gevelmetselwerk.
Dankzij een tuin rondom ontstaat er een mooie natuurlijke overgang tussen binnen en buiten en is er altijd een plekje in de zon te vinden.

De woonkamer is een fijne, lichte leefruimte met een open karakter dat versterkt wordt door de verdiepingshoge raampartijen. De woonkeuken is geheel naar eigen wens samen te stellen; zo kan er onder andere gekozen worden voor zwevende keukenkasten voor een ruimtelijk gevoel, of industriële accessoires waarbij de bouwstijl van de villa doorvloeit in de keuken. Door de diverse openslaande deuren en schuifpui bereik je gemakkelijk de tuin rondom de villa.
Hier geniet je na een drukke werkdag of in het weekend op je eigen terras langs de waterkant of vaar je in een mum van tijd naar het prachtige IJmeer, Gooimeer of de Vecht. Voor de ligplaats geldt een maximale bootafmeting 2,50 meter breed bij 7,50 meter lang. De doorvaarhoogte in het gebied is maximaal 1,40 meter in verband met de vaste bruggetjes welke in het plan worden gerealiseerd.
Er zijn 4 goed bemeten slaapkamers op de slaapverdieping, met veel lichtinval. De badkamer is naar eigen smaak in te richten waardoor je er een heerlijke zen-relaxruimte kunt realiseren. Tevens heeft deze villa een aparte berging en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het meerwerk van deze woning is reeds gekozen en bedraagt in totaal ca. € 10.000,- incl. BTW.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Features

Transfer of ownership
price
€ 1.500.000 v.o.n.
Status
beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
N/A
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
2020
Energy rating
N/A
Roof type
zadeldak
Rooms
5
Bedrooms
4
Surface Areas And Volume
Living area
213 m2
Other indoor space
0 m2
Exterior space attached to the building
N/A
External storage space
N/A
Volume in cubic meters
873 m3
Plot size
684 m2
Baerz & Co Property Brochure

Brochure

Download
or

Information / Viewing request

Videos

Photos